onsdag, oktober 10, 2007

Äntligen..........

Det tog sin lilla tid att få den överförd men nu verkar det vara klart och man kan bara hoppas att det fungerar.

Kanske inte den bästa kvallitén men för att vara den första produktionen, av förhoppningsvis flera, får man vara ganska nöjd, även om filmaren skakade rejält av någon form av fiskefrossa trots att det inte var han som hade fisk på.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fy vilket vidunder.
Skulle vägra ta i denna fula fisk utan gummihandskar !!

Anonym sa...

Vad sägs om att skaffa en vågsäck för frmtida gäddor....skulle vara lite mer etiskt :-)

....D.E.

M.t.P. sa...

Har tänkt på det tidigare men varit lite för snål för att införskaffa en men du som är tät kan ju ge mig en för tidig julklapp.

Anonym sa...

TROR INTE DEN VÄGDE TIO KILO EFTERSOM NI LÄT WOBBLERN/JERK HÄNGA KVAR I KÄFTEN NÄR NI VÄGDE =). OCH JAG FÖRMODAR ATT BETET VÄGDE MER ÄN 40 GRAM,,, BRYMT COOLT FILMAT MVH FREDDA

M.t.P. sa...

Fredda:Bra uppmärksammat, men vi räknade bort det efter vägning.
Men det spelar inte så stor roll om den skulle vara starx under eftersom jag redan tagit en större i år och är övertygad om att jag kommer att ta en ännu större inom kort.

Anonym sa...

Hört talas om att väga fisken i en ikea-kassa? hört talas om att stöda fisken under buken vid landing? hört talas om avkrokningsmatta?

M.t.P. sa...

Kalle:Jo,jag har hört talas om dessa saker och du har helt rätt i att jag borde använda mer sånt och ta det något varsammare med fisken under landning men aggresiva påhopp har du ingenting för.
Dessutom är det trångt nog med tre man plus utrustning i en 4,5 meters båt för att lägga ned fisken på en avkrokningsmatta plus att det går betydligt fortare att kroka av fisken,väga den och sätta tillbaka den i sitt rätta element om man inte använder dessa saker vilket gör,i mina ögon, att den återhämtar sig betydligt snabbare.

Skitfiske på dig.