söndag, januari 13, 2008

Nytt pers. på havsöring

Jag verkar vara inne i en ganska bra fiskeperiod just nu. Jag har ju fått havsöring på mina tre senaste turer och i går slog jag till med ett nytt personligt rekord på 3,9 kg.
Jag vet att detta inte är så mycket att skryta med eftersom det inte var en riktigt blank fisk eller att vikten på den är något anmärkningsvärd men jag hade ju aldrig fått någon över tre kilo tidigare så för mig var det en stor fisk.



Jag lyckades även att ta ytterligare en öring på 2,7 kilo som var betydligt blankare och som alldeles nyss njöt utav i form av söndagsmiddag. Det var starka fiskarna båda två fast den mindre var klart mer rus och hoppvillig än den stora som mest körde "karusellen" runt min ring ett bra tag innan den tröttnade.

Även mina fiskekamrater hade en bra dag där FeF fick en och tappade en, D.E. fick en öring och en gädda och ICE tog en förrymd regnbåge. Bilder på dessa fiskar kommer förhoppningsvis landa i min mailbox inom kort.

Kändes fantastiskt skönt att man för en gång skull lyckades ta fler än D.E. som f.ö. inte hade tagit någon när jag åkte hem. Ryktet säger även att han och en annan polare var ute i dag och tog två riktigt stora öringar på 4+ och ca 6 kilo. Jag kräver dock bildbevis ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till PB:t...
I och med att jag är tekniskt inkompetent kan jag inte få över bilden från mobilen....du får se den nästa gång vi ses...lördag kanske??

/ D.E.

M.t.P. sa...

D.E.:Hört talas om MMS? ;-)
Jag hoppas kunna på lördag.
Återkommer.

Anonym sa...

Näe men PMS vilket du verkar ha ;-)

MMS inte aktiverat....

/ D.E.